hapsenje policija / -ILUSTRACIJA
02/06/2022 u 14:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Подгорица: Дванаест особа ће кривично одговарати због више кривичних дјела

Подгоричка полиција је због имовинских деликата процесуирали десет особа, а због дјела из области злоупотребе наркотика процесуирала два лица

Подгоричка полиција је, предузимајући активности на расвјетљавању кривичних дјела, због имовинских деликата процесуирали десет особа, а због дјела из области злоупотребе наркотика процесуирала два лица

-Припадници подгоричке полиције лишили су слободе А.О. (24) због сумње да је извршио кривично дјело разбојништво. Он је, сумња се, јуче у јутрањим часовима физички напао једну старију особу која је управљала бициклом, оборио је и отуђио јој новац. Оштећени је том приликом задобио тешке тјелесне повреде- наводе из Управе полиције.

Додају:"И.М. (37) из Подгорице је лишен слободе због сумње да је извршио три кривична дјела крађа на штету једне апотеке. Он је, како се сумња, у три наврата из једне апотеке отуђивао козметичке производе укупне вриједности око 1.000 еура".

-Шест особа, Љ.Л. (41), Л.Х. (16), Л.Р. (16), Ф.А. (32), Е.Р. (29) и С.А. (22), се терети за шест кривичних дјела и то четири крађе, тешку крађу и одузимање возила. Ова лица су, сумња се, на подручју Главног града отуђила шест возила. Пет возила је пронађено и враћено власницима, док је једно возило продато на отпад секундарних сировина. Осим тога, против власника отпада је поднијета кривична пријава за кривично дјело прикривање- наводе они.

Додају:"Због два кривична дјела из претходног периода, тачније двије тешке крађе које су извршене у марту ове године, слободе је лишен Ж.П. (37) из Подгорице. Он је, сумња се, отуђио два моторна возила".

-Осим тога, полицијски службеници су лишилИ слободе Б.П. (44), а против А.К. (36) поднијела кривичну пријаву због сумње да су извршиле кривична дјела недозвољена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.Код Б.П. полиција је пронашла 250 таблета са листе опијата, а код А.К. је пронађена 96 таблета са листе опијата- навопде из Управе полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 23:41