Oduzeta marihuana / - UP
21/05/2023 u 13:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Podgorica: U vozilu nađeno 8,8 kilogrma maruhuane, uhapšen vozač

Pripadnci Jedinice za borbu protiv droga su u Bulevaru Vilija Branta kontrolisali vozilo marke „Opel Astra“ bjelopoljskih registarskih oznaka kojim je upravljao V.O. (37) iz Bijelog Polja

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ – Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje na otkrivanju i suzbijanju zloupotrebe narkotika, pronašli i oduzeli skoro devet kilograma marihuane i lišili slobode jednu osobu.

- Naime, pripadnci Jedinice za borbu protiv droga su u Bulevaru Vilija Branta kontrolisali vozilo marke „Opel Astra“ bjelopoljskih registarskih oznaka kojim je upravljao V.O. (37) iz Bijelog Polja, a u kojem se nalazilo još jedno lice. Policija je u vozilu pronašla i oduzela osam pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamno zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine oko 8,8 kilograma, saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilc u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se V.O. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 03:05