/ - POLICIJA ILUSTRACIJA FOTO: ž.B.
14/06/2024 u 15:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Podgorica: Procesuirane dvije osobe, pronađene psihoaktivne supstance

Podgorička policija procesuirala je A.M. (44) i L.M.(23), kod kojih su pronađene psihoaktivne supstance.

- Službenici Stanice kriminalističke policije za borbu protiv droge, su prilikom kontrole lica A.M. (44) pronašli jedno manje pvc pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga kokain, jedno manje pvc pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga heroin, kao i manje pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga marihuana - navode u saopštenju Uprave policije.

UP: Uhapšen Podgoričanin, pronađena marihuana

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu od lica A.M. oduzet mobilni telefon radi odgovarajućih vještačenja.

Dodaju da je protiv njega  podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

- Takođe, policijski službenici su u okviru istih aktivnosti, kontrolom dva lica, kod lica L.M.(23) pronašli pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga marihuana. Protiv njega je policija podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga, zato što je licu N.B.koje se sa L.M.nalazio u vozilu, kao suvozač, omogućio uživanje opojne droge marihuana - navode iz UP.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. jul 2024 08:12