/ ILUSTRACIJA: FOTO UPRAVA POLICIJE
02/02/2023 u 12:15 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Podgoričanin optužen da je drogu kupovao za prijatelje

Koje opojne droge, vagu i novac u iznosu od 870 eura, koji potiče od kupoprodaje, je prilikom kontrole od strane službenika Uprave policije CB Podgorica istima predao

Zbog optužbi da je posredovao u prodaji konoplje i kokaina, sudiće se B. O. protiv kojeg je potvrđena optužnica.

 - Od neutvrđenog dana krajem mjeseca marta do 18. aprila 2022. godine, u Podgorici, neovlašćeno je posredovao, a  18. aprila 2022. godine i neovlašćeno radi prodaje držao kokain i konoplju. U navedenom periodu, više puta, za račun svojih prijatelja, koji su mu prethodno davali novac u iznosu od 25,00 eura i više, od za sada NN lica kupovao je paketiće od po 0,5 grama sa kokainm- pojašnjeno je potvrđenom optužnicom.

Kako se navodi, opojnu drogu bi, nakon preuzimanja od NN lica, predavao istima, da bi 18. aprila 2022. godine, u auto-servisu „M.“, u kojem radi, neovlašćeno radi prodaje držao 5 pvc paketića sa  kokainom ukupne količine 2,398 grama, kao i pvc zamotuljak sa marihuanom ukupne količine 2,522 grama.

- Koje opojne droge, vagu i novac u iznosu od 870 eura, koji potiče od kupoprodaje, je prilikom kontrole od strane službenika Uprave policije CB Podgorica istima predao, kao i 1 pakovanje sa  kokainom ukupne količine 0,223 grama i digitalnu vagu prilikom pretresa stana okrivljenog, koja sva opojna droga je bila namijenjena daljoj prodaji- navodi su optužnice.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 10:10