/ - ФОТО: UNSPLASH
06/02/2022 u 16:01 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Подгоричанин оптужен за силовање малољетнице: „Немој да неко нешто помисли"

Како је навео виши државни тужилац Армин Селмановић, потврђеном оптужницом, Д.П. је 23. јула 2021. године, око 3:00 часова, у својој породичној кући силом принудио на обљубу оштећену

Подгоричанин Д. П. оптужен је да је почионио силовање малољетне женске особе.

Како је навео виши државни тужилац Армин Селмановић, потврђеном оптужницом, Д.П. је  23. јула 2021. године, око 3:00 часова, у својој породичној кући силом принудио на обљубу оштећену седамнаестогодишњакињу.

- Док је са оштећеном и пријатељима сједио у једном од апартмана који се налазе у склопу куће, позвао је оштећену да изађу како би јој показао поглед са куће, што је она прихватила. У тренутку када се оштећена ослонила на бетонски зид и осматрала, пришао јe њој... Оштећена се успротивила и окренула се лицем према њему... Он јој је ударио два шамара, чупао за косу и давио је... Задобила је лаке тјелесне повреде... - наведено је, поред осталог, оптужницом.

Такође јој је упутио и пријетњу: „Немој случајно да неко нешто помисли или примијети“.

- При чему је био свјестан свог дјела и хтио његово извршење, чиме је извршио кривично дјело – силовање из члана 204 став 4 у вези става 2 Кривичног законика Црне Горе- наводи су оптужнице.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
10. avgust 2022 07:11