/ илустрација УП твитер
26/04/2022 u 17:51 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Подгоричанин оптужен за силовање невјенчане супруге пред дјететом

Тако се терети да је извршио кривично дјело силовање из члана 204 став 1 Кривичног законика и кривичног дјела насиље у породици или у породичној заједници из члана 220 став 1 Кривичног законика

Подгоричанин Г. П. оптужен је за кривично дјело силовање и насиље у породици. Како је наведено потврђеном оптужницом Вишег државног тужилаштва, он је силовање извршио над ванбрачном супругом.

Државна тужитељка  Данка Ивановић Ђерић је навела оптужницом да је он, 09. јануара 2022. године, око 0.,00 часова у Подгорици, у породичној кући, над оштећеном ванбрачном супругом  извршио је обљубу без њеног пристанка.

А затим је, 10. јануара 2022. године око 01.00 часова, примјеном грубог насиља према оштећеној као члану своје породице, невјенчаној супрузи, нарушио тјелесни интегритет.

- Док су се налазили у породичном стану исти је најприје питао оштећену да имају односе, што је она одбила, да би је након кратког времана позвао да изврши “брачне обавезе”, али је оштећена опет одбила, након чега је против пристанка оштећене...  док је њихово заједничко дијете викало: ,,Пусти ми мајку”..... Да би 10. јануара 2022. године, око 01.00 час након краће вербалне расправе са оштећено, исту више пута ударио песницама и ногама у предјелу главе и тијела од чега је оштећена пала на тло - представљено је оптужницом.

Тако се терети да је извршио кривично дјело силовање из члана 204 став 1 Кривичног законика Црне Горе и кривичног дјела насиље у породици или у породичној заједници из члана 220 став 1 Кривичног законика Црне Горе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 18:21