/ - UNSPLASH, ILUSTRACIJA
29/10/2021 u 11:52 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Подгоричанин осумњичен да је принудио малољетницу на проституцију: Пријетио да ће јој угрозити живот

Х.А. је употребом физичке силе и пријетње да ће угрозити живот оштећене малољетне женске особе старе 17 година, као и животе чланова њене породице, принудио оштећену малољетницу да се бави проституцијом

Службеници Управе полиције су у сарадњи са Вишим државним тужилаштвом у Подгорици открили кривично дјело трговина људима које је спровођено на територији Подгорице и Тузи, сазнаје портал Дан.

Дјело је према наводима Управе полиције  извршено на штету малољетне женске особе, због чега је поднијета кривична прријава против Х.А.

- Кривична пријава је поднијета против Х.А. (26) из Подгорице због сумње да је извршио кривично дјело трговина људима, а он се тренутно налази у Истражном затвору у Спужу због других кривичних дјела-наводе у саопштењу из Управе полиције-

Додају: "Х.А. је употребом физичке силе и пријетње да ће угрозити живот оштећене малољетне женске особе старе 17 година, као и животе чланова њене породице, принудио оштећену малољетницу да се бави проституцијом, на начин што је позивао лица у своју кућу и са њима договарао пружање сексуалних услуга са оштећеном, гдје је за пружање сексуалних услуга одређени новчани износ договарао и узимао осумњичени".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 16:29