/ FOTO: UPRAVA POLICIJE
22/06/2022 u 11:45 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Podgoričanin uhapšen zbog marihuane, buprenofina i ksalola

Pripadnici policije su kontrolisali lice N.Đ. i N.B.

Pripadnici policije su u Danilovgradu, sprovodeći pojačane aktivnosti u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje narkotika, juče u jutarnjim časovima u Njegoševoj ulici kontrolisali lice N.Đ. (28) iz toga grada.

- Kod njega je pronađeno jedno manje pakovanje sa sadržajem opojne droge marihuana, te će protiv ovog lica biti podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga. Policija je preduzela dalje aktivnosti iz svoje nadležnosti te došla do sumnje da  je lice N.Đ. nabavilo opojnu drogu kod lica N.B. (27) iz Podgorice. Izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi N.B. u Podgorici gdje je pronađeno 10 manjih pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana, sedam tableta buprenofina, 32 tablete ksalola, kao i jedna ručno pravljena cigareta sa sadržajem opojne droge marihuana, tzv. „džoint“- navode iz Uprave policije.

Upoznat je nadležni tužilac po čijem nalogu je N.B. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i on je uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 22:31