фото илустрација Ж.Б. / - фото илустрација Ж.Б.
12/10/2021 u 16:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Подгоричанину притвор: Супрузи пријетио више пута да ће убити њу и породицу

Ради се о лицу које је раније оглашено кривим због прекршаја из Закона о заштити од насиља у породици, када му је изречена условна осуда и забрана приближавања супрузи

Због продуженог кривичног дјела насиље у породици или у породичној заједници одређен је притвор против окривљеног Ц.Е., након подношења оптужног приједлога Основног државног тужилаштва у Подгорици овом суду.

Притвор је одређен због опасности да ће окривљени поновити кривично дјело.

- У чињеничном опису стоји да је упућивао озбиљне пријетње свом члану породице - супрузи да ће напасти на њен живот и тијело, пријетећи да ће убити њу, њеног оца, брата од стрица и стрица. Раније осуђиван. Вијеће Основног суда у Подгорици, одредило је притвор Ц.Е., због основане сумње да је извршио кривично дјело насиље у породици или у породичној заједници, након подношења оптужног приједлога Основног државног тужилаштва у Подгорици, којим му се ставља на терет да је у више наврата телефонским путем својој супрузи Б.Е. упућивао озбиљне пријетње да ће убити њу и њеног оца, брата од стрица и стрица, као и увреде на њен рачун и рачун њене мајке- саопштила је судија портпарол Ивана Бецић.

Иначе, ради се о лицу које је раније оглашено кривим због прекршаја из Закона о заштити од насиља у породици, када му је изречена условна осуда и заштитна мјера забране приближавања супрузи оштећеној Б.Е.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

26. april 2024 04:46