Saobraćajna nesreća na putu Bar-Ulcinj / - FOTO: BAR INFO
18/02/2024 u 07:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) Poginulo troje mladih u saobraćajnoj nesreći na putu Bar – Ulcinj

Saobraćaj je na toj dionici puta u oba smjera bio zatvoren do pet sati

Od posljedica saobraćajne nesreće, koja se 40 minuta nakon ponoći dogodila na magistralnom puti Bar – Ulcinj, u naselju Utjeha, smrtno su stradale Baranke B.B. (20) i N.D. (18) i Ulcinjanin M.D. (21). U Oštoj bolnici Bar, na medicinskom zbrinjavanju su L.P. (18) i A.V. (18) iz Bara, koje su zadobile povrede opasne po život.

image

Saobraćajna nesreća na putu Bar-Ulcinj

- FOTO: DRAGAN STOJANOVIĆ

U Opštu bolnicu Bar, u noći između subote i nedelje, dovezena su tri pacijenta koji su zadobili teške povrede u saobraćajnoj nezgodi. Jedna osoba je, na žalost, preminula tokom prijema. Dvije osobe su medicinski zbrinute u našoj zdravstvenoj ustanovi. Stabilnih su parametara. Zbog prirode povreda pacijenti će biti upućeni u Klinički centar Crne Gore, kazao je za Primorski portal dr Rade Stanisavljević, dežurni ljekar u Opštoj bolnici Bar.

Prema navodima iz policije do udesa je došlo usljed sudara automobila marke ‘Audi A3’, ulcinjskih registarskih oznaka, kojim je upravljao M.D. i vozila ‘Seat’ barskih tablica, za čijim volanom je bila B.B. (20). Na licu mjesta su stradali vozač audija i N.N. koja je bila suvozač u ‘Seatu’. Djevojka B.B. koja je vozila ‘Seat’, podlegla je povredama u 2 sata i 30 minuta u Barskoj bolnici.

image

Saobraćajna nesreća na putu Bar-Ulcinj

- FOTO: DRAGAN STOJANOVIĆ

Uviđaj je obavila tužiteljka Osnovnog državnog tužilaštva u Baru, Mirjana Tankosić Vučinić, uz prisustvo vještaka saobraćajne struke, kriminalističkog tehničara Odjeljenja bezbjednosti Bar. 

Saobraćaj je na toj dionici puta u oba smjera bio zatvoren do pet sati.

Okolnosti pod kojima je došlo do saobraćajne nesreće, biće poznate nakon rezultata izviđaja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 17:41