FOTO: Uprava policije - oduzeta droga / - FOTO: UPRAVA POLICIJE - ODUZETA DROGA
15/05/2024 u 10:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Pojačane aktivnosti policije u Bijelom Polju i Beranama

Službenici Uprave policije pojačali su aktivnosti u Bijelom Polju i Beranama i na osnovu toga procesuirali nekoliko osoba.

- Službenici Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje, preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, u cilju otkrivanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe narkotika, shodno naredbi Višeg suda u Bijelom Polju, izvršili su pretres objekta stanovanja koji koristi S.T. (23) iz toga grada - navode iz Uprave policije.

Pretresom su pronađena i oduzeta četiri manja pvc pakovanja sa sadržajem bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, kao i sedam manjih pakovanja sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga marihuana.

Tokom prošle sedmice počinjeno 56 krivičnih djela, osumnjičene 53 osobe

U saradnji sa postupajućim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, protiv S.T. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

- Osim toga, službenici Odjeljenja bezbjednosti Berane podnijeli su prekršajnu prijavu protiv J.R. zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga. Kod njega je pronađena manja količina opojne droge marihuana. Službenici ovoga Odjeljenja krivično su procesuirali i dva lica - D.M. i M.G., zbog krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta - dodaju iz UP.

D.M. je uhapšen i on se sumnjiči za krivično djelo teška krađa, a protiv M.G. je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. jun 2024 15:02