Весна Меденица / - SRDJAN_BOLJEVIC
21/04/2022 u 22:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Појачано обезбјеђење за Меденицу - два стражара у соби, два у ходнику и патрола испод прозора

Поред тога што је под сталном љекарском присмотром, бивша предсједница Врховног суда под будним оком је и чувара закона

Бивша предсједница Врховног суда Весна Меденица је у стабилном стању, након што је покушала да изврши самоубиство,  али јој је обезбјеђење значајно појачано, сазнаје портал Дан.

Поред тога што је под сталном љекарском присмотром, под будним оком је и чувара закона, а у њеној сопби се налазе два чувара. Два чувара су и испред собе у ходнику одјељења, а испред зграде, испод прозора собе се налази полицијска патрола, саопштено је нашем порталу из поузданих извора.

- Више нигдје не може отићи без пратње, па ни у купатило - каже наш извор

Портал Дана је већ објавио инфромацију да се Весна Меденица данас осјећа боље и да је у стабилном стању.

- Под љекарском је присмотром и предузете су све медицинске радње након синоћњег догађаја, којима би се њено психичко стање стабилизовало -к азао је наш извор.

Подсјећамо, драма која се синоћ одиграла у Клиничком центру Црне Горе била је ударна вијест широм региона. Наиме, како је портал Дан писао, Весна Меденица је након што је саслушана код истражног судије подгоричког Вишег суда. враћена у болницу.

Она је смјештена у Клинички центар још од првог дана када је приведена јер јој се здравствено стање погоршало. У КЦЦГ је сачекала и одлуку истражног судије која се односи на то да јој је одређен истражни притвор од 30 дана. Код  истражног судије  је приведена уз пратњу љекара.

Затим, пар сати након тога, Меденица је покушала да изврши самоубиство у тоалету Клиничког центра, нанијевши себи повреде комадом огледала.

Брзом реакцијом надлежних, љекара и обезбјеђења КЦЦГ спријечена је трагедија.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 18:48