/ - PHOTO BY ROCK STAAR ON UNSPLASH
25/06/2022 u 18:34 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pokušaj ubistva: Zbog pucnjave u Budvi uhapšen Nikšićanin

Pronađeno je i oduzeto sredstvo izvršenja – pištolj, a K.S. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju

Policija Crne Gore rasvijetlila je događaj u kojem je sinoć jedno lice zadobilo povrede.

-Sinoć je u Budvi, oko 01.45 časova došlo do upotrebe vatrenog oružja u naselju Potkošljun kojom prilikom je, podsjećamo, K.B. zadobio lake tjelesne povrede. Nadležni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici izvršio je uviđaj na licu mjesta i kvalifikovao krivično djelo – ubistvo u pokušaju- navode u saopštenju iz Uprave policje.

Budva: Kristijan Bulatović ranjen u pucnjavi nakon svađe

Policija je u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, preduzimajući operativno taktičke-istražne mjere i  radnje, došla do saznanja da je vatreno oružje na štetu K.B. upotrijebio S.K. (23) iz Nikšića sa privremenim boravkom u Budvi.

-Pronađeno je i oduzeto sredstvo izvršenja – pištolj, a K.S. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju u vezi sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost- navodeniz UP.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 03:44