/ Претрес Бијело Поље - фото: УПРАВА ПОЛИЦЈЕ
13/05/2021 u 16:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Покушао да нападне полицајце: Бјелопољац ухапшен због кокаина

Полицајци су пронашли 90 грама кокаина, 250 грама смјеше која се користи за мијешање са кокианом, 110 комада таблета ксалол и ривотрил, двије ловачке пушке, револвер, муницију и 7.630 еура

Јединица за борбу против дрога Центра безбједности Бијело Поље ухапсила је, како сазнајемо, Ранка Ровчанина, осумњиченог да се бавио продајом кокаина. Терети за три кривична дјела, а судија за истрагу му је одредио притвор 30 дана. 

- Оперативним радом криминалистичка полиција је дошла до сазнања да Р.Р. (57) из Бијелог Поља у својој породичној кући вршу продају дроге. Поступајући по наредби судије за истрагу извршен је претрес страна и других просторија које користи Р.Р. у мјесту Ресник. Приликом птретреса полицијски службеници су пронашли и одузели око 90 грама кокаина, 250 грама смјеше која се користи за мијешање са кокианом ради добијању на количини, 110 комада таблета ксалол и ривотрил, двије ловачке пушке, револвер, муницију и новац у износу од 7.630 еура за који се сумња да потиче од продаје наркотика. Током вршења претреса Р.Р. је покушао физички да нападне полицијске службенике и упутио озбиљне пријетње- речено је из Управе полиције.

image
ПОЛИЦИЈА СПОРВЕЛА АКЦИЈУ -ФОТО: УПРАВА ПОЛИЦИЈЕ

О догађају је обавјештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Бијелом Пољу који је наложио да се Р.Р. лиши слободе због сумње да је извршио кривична дјела неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога, недозвољено држање оружја и експлозивних материја и кривично дјело напад на службено лице у вршењу службене дужности. 

Ж.Б.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 03:07