/ - илустрација, PIXABAY
11/11/2021 u 13:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Полицајац превозио 6.000 паклица цигарета без акцизних маркица?

Кривична пријава је поднијета против службеника Управе полиције М.Ј. (42) из Никшића и З.А. (53) из Никшића због сумње да су извршили кривично дјело недозвољена тргововина

Припадници Управе полиције у Никшићу су против двије особе, од којих је једна службеник полиције, поднијели кривичну пријаву због недозвољене трговине а против једне особе проднијели крвичну пријаву због фалсификовања новца. 

-Кривична пријава је поднијета против службеника Управе полиције М.Ј. (42) из Никшића и З.А. (53) из Никшића због сумње да су извршили кривично дјело недозвољена тргововина. Наиме, они су превозили 6.000 паклица цигарета без акцизних маркица а у циљу даље препродаје како би себи прибавили протовправну имовинску корист-наводе из Управе полиције.

Осим тога, кривична пријава је поднијета против Е.Ц. (32) из Никшића због сумње да је извршио кривично дјело фалсификовање новца.

-Он је дјело извршио на начин што је ставио фалсификовану новчаницу у оптицај, знајући да је лажна, приликом куповине мобилног телефона. Мобилни телефон је враћен власнику-наводе из УП.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 04:18