Илустрација / фото: Дан
21/06/2021 u 12:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Полиција двиjе особе терети за уличну продаjу наркотика

У двиjе одвоjене активности полициjа jе извршила претресе обjеката на двиjе локациjе коjе користе Д.З. (38) из Подгорице и J.П. (25) из Подгорице

Подгоричка полициjа jе, предузимаjући поjачане активности у циљу сузбиjања уличне продаjе наркотика, пронашла хероин, кокаин, марихуану, стартне пиштоље и друге предмете.

- У двиjе одвоjене активности полициjа jе извршила претресе обjеката на двиjе локациjе коjе користе Д.З. (38) из Подгорице и J.П. (25) из Подгорице. Претресом стана коjи користи Д.З. полициjа jе пронашла око 240 грама различитих врста дрога, и то 88 грама кокаина, 47 грама хероина, 100 грама хашиша и мању количину марихуане. Такође на тоj локациjи су пронађени стартни пиштољ, двиjе ваге за прецизно мjерење, мунициjа и новац у износу од 2.150 еура за коjи се сумња да jе стечен продаjом наркотика - наводи се у саопштењу полиције.

Приликом вршења претреса осумњичени Д.З. се налазио у бjекству и против њега jе подниjета кривична приjава због сумње да jе извршио кривично дjело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опоjних дрога.

- Припадници Центра безбjедности Подгорица су претресом просториjа коjе користе J.П. пронашли око 96 грама хероина и мању количине кокаина и марихуане као и 38 различитих таблета коjе се налазе на листи опиjата. Пронађен jе и стартни пиштољ са мунициjом и предмети коjи се користе за мjерење и паковање наркотика за уличну продаjу - саопштили су из полиције.

J.П. jе лишен слободе због сумње да jе извршио кривично дjело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опоjних дрога.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 16:29