Цетињски манастир - сједиште МЦП (фото: Митрополија) / - мцп
07/08/2022 u 18:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Policija obavijestila državnog tužioca o incidentu na Cetinju

kako navode iz Uprave policije, njihovi službenici su u vezi događaja ispred Cetinjskog manastira obavijestila nadležnog tužioca koji će se naknadno izjasniti o pravnoj kvalifikaciji djela

Policija svojim blagovremenim prisustvom preventivno djelovala, preduzela mjere i radnje i obavijestila tužioca u vezi događaja sa novinarskom ekipom na Cetinju

kako navode iz Uprave policije, njihovi službenici su u vezi događaja ispred Cetinjskog manastira obavijestila nadležnog tužioca koji će se naknadno izjasniti o  pravnoj kvalifikaciji djela.

 - Naime, danas oko 12.30 časova novinarska ekipa Gradske televizije je radila anketu sa građanima ispred Cetinjskog manastira, kojom prilikom su prišli V.J. (69), J.P. (71) i S.Č. (64) svi sa Cetinja, koji su tu bili u prolazu. V.J. se obratio novinarki riječima da bi trebala da se čuje i druga strana, kojom prilikom je prišao S.Č. (58) iz Podgorice nazivajući ga provokatorom i govoreći da su poslati da dođu ispred manastira radi provokacija, objašnjavaju iz policije.

S.Č. (64) je, kako dodaju, nakon toga uputio licu S.Č. (58) više uvrijedljih riječi, a dalji konflikt spriječili su službenici policije.

 - Od svih lica su prikupljena obavještenja na okolnosti događaja, a o svemu je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju, ističu oni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 10:53