/ - FOTO: VLADA CRNE GORE
23/09/2023 u 18:19 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Policija provjerava da li neko od članova klana iz Tuzi ima veze sa obijanjem depoa

Do te sumnje su došli nakon što je ustanivljeno da je K. B. u intimnoj vezi sa licem koje je u evidenciji policije označeno kao visokopozicionirani član pomenute kriminalne grupe

Nakon što je podgorička policija identifikovala  jednu od dvije ženske osobe koje se navodno dovode u vezu sa osobama osumnjičenim u slučaju "Tunel", istraga je odmakla korak dalje.

Kako  nam je ranije rečeno, identifikovana je Podgoričanka K. B. Naime, istraga utvđuje da li je ona zloupotrebila položaj jedne ženske osobe koja radi u Višem sudu.

Pored toga, insprektori provjeravaju i sumnju da li veze sa ovim krivičnim djelom ima neko od pripadnika klana iz Tuzi. Do te sumnje su došli nakon što je ustanovljeno da je K. B. u intimnoj vezi sa licem koje je u evidenciji policije označeno kao visokopozicionirani član pomenute kriminalne grupe.

Slučaj "Tunel": Identifikovana jedna od dvije ženske osobe, Podgoričanka bila veza kopačima?

Ove radnje za sada ne dovode se direktno u vezu ni sa jednim klanom, već se provjerava osnov sumnje da li  je neki pojedinac iz kriminalne grupe povezan sa ovim slučajem.

Ta bezbjednosno interesantna osoba, sa kojom je K. B. u intimnom odnosu, nalazi se u istražnom zatvoru zbog osnova sumnje da je počinio krivična djela vezana za drogu.

Slučaj "Tunel": Osumnjičeni imali kontakt sa ženskom osobom iz suda

Za sada, protiv ovih lica nema krivične prijave i istraga je i dalje u toku. Policija provjerava svaku sumnju i operativna saznanja. Tek treba da se utvrdi dokle je njen kontakt išao i da li je eventualno došlo do osnova sumnje da je izvršeno neko krivično djelo.

Podsjećamo, za kopanje tunela i probijanje zida depoa Višeg suda osumnjičeni su za sad Veljko Marković (32), njegov stric Milan Marković (53), Dejan Jovanović (30) i Vladimir Erić (32) iz Loznice.

Terzić: Identifikovana žena umiješana u slučaj "Tunel", pitanje dana kada će biti uhapšena(VIDEO) EKSKLUZIVNO: Ovo su osumnjičeni za kopanje tunela do suda

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. novembar 2023 04:42