Visestruko ubistvo na Cetinju / - SRDJAN BOLJEVIC
13/08/2022 u 10:10 h
Bojana BožovićBojana Božović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Portal Dana objavljuje imena nastradalih u tragediji na Cetinju

Tijela su sinoć poslata na obdukciju, saopštila je nakon uviđaja dežurni tužilac VDT-a u Podgorici Andrijana Nastić

Na Cetinju, u naselju Medovina, juče oko 16 sati u nezapamćenoj tragediji život su izgubili Mila Radunović, Aleksandra Radunović (1970), Milan Mitrović (1985), Rajko Drecun (1966), Dimitrije Drecun (1941), Danica Drecun (1948), Goran Đurišić (1968), Nataša Pejović Martinović (1987), M.M. (2011) i M.M. (2014), saznaje "Dan" nezvanično.

Njih je iz lovačke puške ubio Cetinjanin Vuk Borilović (34), kojeg je potom, kako se sumnja, lišio života sugrađanin, kako bi spriječio dalji masakr.

Tijela su sinoć poslata na obdukciju, saopštila je nakon uviđaja dežurni tužilac VDT-a u Podgorici Andrijana Nastić.

Direktor Uprave policije Zoran Brđanin kazao je da je, prema za sada poznatim okolnostima, juče oko 15.30 časova tridesetčetvorogodišnji V.B., sa Cetinja, pucao na porodicu čiji su članovi boravili u postorijama njegove kuće kao podstanari u naselju Medovina. On je, tom prilikom, lovačkom puškom lišio života dvoje djece - starosti osam i jedanaest godina i ranio njihovu majku koja je ubrzo podlegla povredama.

- Potom je izašao i pucao iz istog vatrenog oružja na stanovnike ovog naselja kojom prilikom je lišio života još sedam osoba, a ranio šest - saopštio je Brđanin.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. septembar 2022 08:21