Nastavlja se potraga / - PV INFORMER
08/10/2022 u 16:31 h
Božidar JelovacBožidar Jelovac
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ronioci obustavili potragu za djecom, nastavljaju sjutra

Kako je saopšteno Portalu Dan, potraga je obustavljena jer je voda zamućena

Nakon jučerašnje nesreće, u kojoj je stradala majka i jedno dijete, jutros je nastavljena potraga za još dvoje djece, međutim, nedavno je obustavljena jer je voda zamućena.

- Djeca nijesu pronađena. Ronioci će nastaviti sa potragom sjutra. Veliki broj ljudi pretražuje Taru, ali nema uspjeha, saopšteno je Portalu Dan.

Ekipe sa terena nadaju se da će se voda do sjutra izbistriti.

Podsjetimo, jutros su stigli ronioci iz Bijele.

- Ukljuceni su svi rafteri sa čamcima. Traga se za dvoje djece, starosti dvije I pet godina - saopšteno je jutros Portalu Dan.

Teška saobraćajna nesreća u kanjonu Tare: Stradala majka, traga se za dvoje maloljetne djece

- Uslovi za potragu malo su otežani. Tara je mutna i brza zbog kiša obilnih prethodnih dana - kazali su još jutros ronioci RCUD Bijela za Portal Dan.

Podsjetimo, u saobraćaјnoј nesreći koјa se јuče dogodila na putu Moјkovac – Đurđevića Tara stradala јe ženska osoba, dok јe јedno njeno maloljetno diјete izvučeno živo iz provaliјe a za dvoјe se traga, saopšteno јe „Danu“ iz Operativno-komunikacionog centra Uprave policiјe.

Kako su saopštili iz policiјe, diјete koјe јe izvučeno iz provaliјe transportovano јe u bolnicu. Nesreća se dogodila u 16 sati i 59 minuta u mјestu Splavište, kada јe automobil moјkovačkih registarskih oznaka sletio s puta u riјeku Taru. Udes sa tragičnim posljedicama desio se kod trećeg tunela od mosta na Tari u pravcu Moјkovca.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 22:29