/ - Потрага за несдталим младићем
14/05/2021 u 14:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(Видео) Потрага за младићем: Отежано роњење, повећан ниво ријеке створио нове подводне вирове

Тим RCUD-a планира да настави акцију, а током дана ће видјети како ће их послужити временске прилике и услови које затекну током зарона

Рониоци Регионалног ронилачког центра Бијела данас су спровели трећи дан потраге за несталим младићем. Како сазнаје портал " Дан", данас су услови за роњење били знато отежани а истрага није дала резултате. 

-И поред великих напора наших ронилаца у циљу да пронадју нестало лице, за које се сумља да се утопило у Цијевни претрага, ни трећег дана није дала резултате. Данашњи услови роњења су били додатно отежани због падавина које су замутиле ријеку и смањиле видљивост под водом. Повећани ниво ријеке је промјенио систем водотока тако да су створени нови подводни вирови и сифони који захтјевају посебну пазњу приликом претраге- казао је у изјавио за портал " Дан" директор Регионалног ронилачког центра Веско Мијајловић.

Рониоци трагају за младићем који је покушао да спаси дјевојку

Мијајловић је казао да претрагу терена отежава слаба видљивост и брза набујала ријека, у уским дјеловима корита

Како је за портал " Дан" казао, данас раније, Данило Мијајловић из RCUD-a јутрос су услови за роњење били тежи него јуче, због падавина које су додатно замутиле ријеку и повећале ниво воде.

Подсјећамо, према незваничним инфомацијама портала "Дан", младић је покушао да спаси дјевојку која се оклизнула са стијена и пала. Према сада доступним незваничним информацијама она је повријеђена. 

Же.Б.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 17:01