/ - МЈЕСТО УБИСТВА/ ДАН
28/04/2022 u 13:49 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Потврђена оптужница: Ђокају суде због убиства Шејле Бакије

Ђокају је осумњичен да је 30. септембра, око 15.15, у Тузима, у насељу Карабушко поље, са умишљајем и из ниских побуда лишио живота Шејлу Бакију

Виши суд у Подгорици потврдио је оптужницу портив осумњиченог Илира Ђокаја за убиство Шејле бакије, потврђено је незванично за портал Дан.

Ђокај у сузама пред судом: Мој живот више нема смисла, Шејла и ја смо другачије планирали будућност

Подсјећамо, Више државно тужилаштво у Подгорици подигло је оптужницу против Илира Ђокаја, који се терете да је 30. септембра прошле године у Тузима убио невјенчану супругу Шејлу Бакију (19). Тада је рањен и Шејлин отац Шабан Бакија.

Ђокају је  осумњичен да је 30. септембра, око 15.15, у Тузима, у насељу Карабушко поље, са умишљајем и из ниских побуда лишио живота Шејлу Бакију, при чему је са умишљајем довео у опасност живот оштећених Шабана, Индире и Бада Бакије.

– Он је на тераси породичне куће оштећених, из обијести и осјећаја посједовања оштећене Шејле Бакије, а због њеног одбијања да обнови раније прекинуту ванбрачну заједницу са њим, испод дуксерице узео пиштољ и испалио неколико пројектила у правцу оштећене, од којих је задобила тешке и по живот опасне повреде услед којих је наступила смрт – наводи се у списима предмета и додаје да је том приликом погођен и Баде Бакија, који је задобио тешке тјелесне повреде.

Даље се наводи да се осумњичени Ђокај удаљио према возилу паркираном испред куће, а када је видио да Шабан Бакија иде за њим, испалио је још један пројектил у његовом правцу, који га је погодио.

– Пошто је ушао у своје возило, у тренутку док су се на тераси налазиле оштећена Индира и Бада Бакија, испалио је још два пројектила у њиховом правцу, а потом се удаљио са лица мјеста – наводи су истраге.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. jun 2023 22:48