radovan mujovic / -DAN
03/11/2021 u 14:46 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Потврђена оптужница против Мујовића и других: Осумњичени за тешка крвична дјела

Према наводима истраге за ову групу се везује и покушај убиства боксера Драгана Радоњића на Цетињу 2017. године, напад на угоститеља Бранка Рафаиловића, напад на локал „Тани“ 2019. власника Ранка Радуловића

Виши суд у Подгорици потврдио је оптужницу против групе у којој је првооптужени  Радован Мујовић из Никшића и Василије Рафаиловић из Будве, потврдила је за портал Дан савјетница за односе са јавношћу Аида Музуровић. Ова група је обухваћена оптужницом према којом се сумњиче за  извршења више тешких кривичних дјела.

Оптужницом су обухваћени и Петар Липовина, Митар Марковић, Филип Кнежевић, Жарко Пејаковић, Лазар Недовић, Александар Ћетковић, Бошко Павловић, Јован Мирковић, Александар Стевановић, Марко Зорић, Никола Марић, Урош Ђурђевац, Филип Бешовић, Горан Ракочевић, Иван Брновић, Никола Дрецун, Мошо Паовић, Александар Ђурђевац, Урош Вучинић, Давор Авдић и Немања Зуровац. Бајрам Писта и Маринко Рајковић, су у овом предмету добили статус свједока сарадника.

Према наводима истраге за ову групу се везује и  покушај убиства боксера Драгана Радоњића на Цетињу 2017. године, напад  на  угоститеља Бранка Рафаиловића, напад на локал  „Тани“ 2019. власника Ранка Радуловића,  подметање пожара на пет возила Милоша Ђуричковића и Игора Вушуровића, поднијете су пријаве против особа које су планирале убиство Марка Љубише Кана.

Према наводима оптужнице, Мујовић је са непознатим припадницима криминалне организације наложио да 27. августа 2019. у Будви убију Кана и друге особе са којима је био у друштву.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 22:24