/ ILUSTRACIJA FOTO: UNSPLASH
27/11/2022 u 23:06 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pravni tim Vukotića: Đuranoviće ne poznajemo, pokrenućemo sudske postupke

Apsolutno negiramo bilo kakvo poznanstvo sa njima, nikada nismo čuli za njih, niti znamo da li postoje uopšte, navode iz pravnog tima Vukotića

Pravni tim koji zastupa interese porodice Vukotić istakao je da porodica Vukotić demantuje bilo kakvo navodno kumstvo sa licima koja su potpisana, kako navode, kao "Đuranović jedan i drugi".

Pojedini mediji iz regiona objavili su izjave osoba koje se pozivaju na kumstvo sa Vukotićima, odnosno sa Jovicom Vukotićem koji je nedavno ubijen.

Kako nam je saopšteno, Vukotići tvrde da tu osobu ne poznaju, a da vrlo dobro znaju ko su im kumovi, i da će obavijestiti nadležne državne institucije kako bi reagovale i ispitale sve.

- Apsolutno negiramo bilo kakvo poznanstvo sa njima, nikada nismo čuli za njih, niti znamo da li postoje uopšte. Sramotno je u ovakvoj situaciji da se neko reklamira i prezentuje na takav način, bilo da su to ta navodna lica ili njihove poznanice,  nepoznati  advokati, i preziremo takvo ponašanje koje traje već mjesecima.... Pokrenućemo krivični progon ovih lica, kao i druge odgovarajuće sudske postupke. Sa druge strane, ovim upozoravamo sve instruisane avanturiste, recidive i saradnike nečasnih službi i organizacija, da će biti procesuirani i svakako kažnjeni zbog vrijeđanja i provociranja naše porodice. Ovim povodom, dalje se nećemo oglašavati, već će se preduzimati pravne radnje protiv odgovornih lica- istakli su reagovanjem.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

26. april 2024 00:52