/ ОДТ Херцег Нови -фото: Жана Бојанић
18/10/2021 u 10:30 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пребијање тужитељке: Предмет преузео ОДТ Херцег Нови

Дан незванично сазнаје да барска полиција има индиције ко би могао бити осумњичени, али је тужитељка одбијала тада да поднесе пријаву

Предмет пребијања основне државне тужитељке у Бару Б. Х., које се десило током марта, након што је формиран достављен је Основном државном тужилаштву Херцег Нови.

Дан је раније незванично сазнао да барска полиција има индиције ко би могао бити извршилац, те да се наводно ради о познатој особи, али пошто је тужитељка одбијала да поднесе тада пријаву, прикупљање материјалних доказа је било отежано.

Из барског Основног тужилаштва одмах смо добили одговоре на питања.

- Основно државно тужилаштвo у Бару је одмах након сазнања за предметни догађај прикупило потребну документацију и формирало списе предмета Ктр.бр.94/21 дана 21.03.2021.године, и истог дана упутило захтјев Вишем државном тужилаштву у Подгорици да донесе Рјешење о изузимању Основног државног тужилаштва у Бару будући да је оштећена у овом догађају запослена у ОДТ Бар. Више државно тужилаштво је 25.03.2021. године је донијело Рјешење којим се усваја овај наш захтјев и одређује као стварно надлежно Основно државно тужилаштво у Херцег Новом- одговорио је на питања портала Дан руководилац ОДТ Бар Радован Ђуришић.

Како је раније писао Дан, тужитељка је затражила након напада медицинску помоћ, али је љекарима одбила да каже како је задобила повреде. Они су били дужни да случај пријаве полицији, што су и урадили.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:51