/ ILUSTRACIJA: Ž.B.
21/11/2022 u 15:45 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Predmet „Martini“: Oduezet kokain, marihana, heroin i amfetamin

U prethodnom periodu policijski službenici su u sklopu navedenog predmeta lišili slobode više lica zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su, u saradnji sa Odsjekom za borbu protiv droga, službenicima OBTivat i OB Nikšić, a u koordinaciji sa državnim tužiocem Višeg tužilaštva u Podgorici, realizovali predmet „Martini“.

- Naime, u prethodnom periodu policijski službenici su u sklopu navedenog predmeta lišili slobode više lica zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Preduzimanjem policijskih mjera i radnji zaplijenjena je opojna droga kokain, marihuana, heroin i amfetamin namijenjena daljoj uličnoj distribuciji- rečeno je iz policije.

Podneseno je devet krivičnih prijava protiv 12 lica, za 12 krivičnih djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i 19 prekršajnih prijava protiv 19 lica zbog počinjenih prekršaja iz čl. 52 Zakona o sprečavanju zloupotreba droga, posjedovanje opojne droge za ličnu upotrebu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. april 2024 05:33