СМШ 25. мај / - архива
25/11/2023 u 10:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Prekršajna prijava protiv dva bivša učenika SMŠ 25. maj: Vikali, uništavali školski inventar

Sa svim spisima predmeta upoznat je tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji se nakon uvida u spise predmeta, 20. novembra, izjasnio da u radnjama ovih lica nema elemenata krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti

Podgorička policija podnijela je prekršajnu prijavu protiv A.V. i L.B., bivših učenika SMŠ 25. maj iz Tuzi zbog drskog ponašanja.

- Policiji je u Podgorici 8. septembra prijavljeno da se u SMŠ „25.maj“ u Tuzima učenici nedolično ponašaju, viču, uništavaju školski inventar, bacaju predmete u pravcu profesora pomenute škole. O ovom događaju objavljeni su i video snimci na društvenim mrežama, koje su prenijeli i mediji - saopšteno je uz Uprave policije.

Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su u cilju identifikacije lica sa snimka prikupili obavještenja od bivših učenika ove škole - R.B., M.B., A.V., D.D., B.A. i L.B., te od prethodnog direktora SMŠ ‘25.maj‘ – G.L., kao i od trenutnog direktora ove škole – S.L. Osim toga, prikupljena su obavještenja i od dvije profesorice", dodaje se u saopštenju.

Sa svim spisima predmeta upoznat je tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji se nakon uvida u spise predmeta, 20. novembra, izjasnio da u radnjama ovih lica nema elemenata krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Podgorička policija podnijela je prekršajnu prijavu protiv A.V. i L.B. zbog prekršaja iz čl.7 Zakona o javnom redu i miru - drsko ponašanje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 05:11