/ - FOTO: ILUSTRACIJA DAN PORTAL
14/04/2023 u 13:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Prekršajna prijava zbog verbalnog napada na direktoricu Stomatološke poliklinike

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica će protiv A.K. podnijeti prekršajnu prijavu zbog počinjenog prekršaja na štetu direktorke Stomatološke poliklinike Kliničkog centra Crne Gore S.R.K.

- A.K., stomatolog navedene klinike, je juče direktorici S.R.K. na radnom mjestu uputio riječi uvrjedljive sadržine. Policija je od prijavljenog A.K. prikupila obavještenja na okolnosti događaja i o svemu obavijestila nadležnog državnog tužioca koji se izjasnio da se u navedenom događaju ne stiču elementi krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, te će protiv njega biti podnijeta prekršajana prijava zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru- rečeno je iz Uprave policije.

Stomatolog priјavljen policiјi: Direktorku Poliklinike nazvao fašistom

Iz Kliničkog centra Crne Gore "Danu" su juče potvrdili informaciju o incidentu u ambulanti Stomatološke poliklinike KCCG, nakon čega je stomatolog A.K. prijavljen policiji. Inače, A.K. nije zaposlen u KCCG.

– Direktorica Stomatološke poliklinike Kliničkog centra Crne Gore dr Snežana Ražnatović Komatina prijavila je Upravi policije verbalni napad na radnom mjestu. Doktorka je prijavila lice koje joj je odranije poznato i koje godinu ranije nije primljeno u radni odnos na poziciji stomatologa Stomatološke poliklinike – kazali su "Danu" iz KCCG.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 06:23