Ilustracija / - FOTO: UPRAVA POLICIJE CG/TVITER
12/11/2022 u 18:06 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Prekršajne prijave protiv četiri osobe zbog tuče kod srednje škole u Herceg Novom

Do verbalnog, a onda i fizičkog sukoba prvobitno je došlo između I.G. i K.Z. U drugom navratu verbalno, a onda i fizički sukobile su se K.Z. i M.K. u koji se sukob uključila i A.B., te se sukob između ovih lica ponovio još jednom nakon kraćeg vremenskog perioda, saopšteno je iz UP

Policija u Herceg Novom preduzela je aktivnosti iz svoje nadležnosti u odnosu na događaj koji je prijavljen 10. novembra u 11.55 časova, a gdje se navodi da je došlo do narušavanja javnog reda i mira u blizini jedne škole u Herceg Novom.

- Naime, 10. novembra u blizini i u dvorištu SMŠ „Ivan Goran Kovačić“ u Herceg Novom došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane I.G. (17), M.K. (17), A.B. (17) i K.Z. (18). Do verbalnog, a onda i fizičkog sukoba prvobitno je došlo između I.G. i K.Z. U drugom navratu verbalno, a onda i fizički sukobile su se K.Z. i M.K. u koji se sukob uključila i A.B., te se sukob između ovih lica ponovio još jednom nakon kraćeg vremenskog perioda, saopšteno je iz Uprave policije.

I.G. i K.Z. su zadobile lakše tjelesne povrede.

- Prikupljena su obavještenja od pomenutih lica i o svemu obaviješten nadležni tužilac koji se izjasnio da u njihovim radnjama nema elemenata krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti. Policija je protiv I.G., M.K., A.B. i K.Z. podnijela prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz člana 10 i člana 7 Zakona o javnom redu i miru, precizirano je u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 07:09