Dritan Abazović / - SCREEENSHOT/ DAN PORTAL
27/09/2023 u 14:09 h
Svetlana ĆetkovićSvetlana Ćetković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Premijer: Čekao sam 27. septembar kao Novu godinu da se sretnem sa Lazovićem

Ja sam spreman da pred sudijom bude zapisano sve što imam da kažem. Naravno i drugoj strani da kaže šta ima meni, poručio Abazović

Povodom odgađanja ročišta po tužbi koju je bivši službenik Uprave policije Zoran Lazović podnio protiv njega sudu u Ulcinju Dritan Abazović je prokomentarisao da ne može da ocijeni da li u tome ima opstrukcije, ali da je priželjkivao ročište i da je zbog njega odložio i neke državničke obaveze.

- Mi nikako da se sretnemo u sudnici. Ne želim, jer bi bilo nekorektno prema sudiji koji je pošao na odmor, ali eto, nikako ja i Lazović da se sretnemo. Priželjkivao sam 27. septembar, ja sam otkazao svoje obaveze, htio sam da odem zbog građana Crne Gore, jer sam ja ljude optužio politički da su u vrhu piramide kriminala u Crnoj Gori. Mislim da će to na kraju dobiti sudski epilog - kazao je Abazović.

Kako je rekao, htio je u oči da Lazoviću kaže sve što ima.

- Ali nikako ne mogu da dobijem priliku u crnogorskom sudstvu. I onda ću biti prinuđen da to kažem preko medija. Ja sam spreman da pred sudijom bude zapisano sve što imam da kažem. Naravno i drugoj strani da kaže šta ima meni. Čekalo sam 27. septembra kao Novu godinu i juče sam obaviješten da je sudio naprasno otišao na odmor - kazao je Abazović. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. novembar 2023 13:33