/ - PHOTO BY MIKA BAUMEISTER ON UNSPLASH, ilustracija
22/11/2021 u 10:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пресуда 7. децембра: Крстовић тражи укидање забране уласка у Њемачку

Прошле године објављено је да је Крстовић лијечен под полицијском заштитом у Хановеру а потом протјеран. Крстовић је, међутим, покренуо судски поступак против те одлуке

Подгоричанин Игор Крстовић поднио је тужбу тражећи укидање забране уласка у Њемачку и Управни суд у тој земљи одлучиваће о томе 7.децембра, пренијели су њемачки медији, јавља портал RTCG.

Крстовић је прошле године боравио на лијечењу у Њемачкој, након рањавања у Подгорици, али је морао да напусти земљу убрзо након доласака и изречена му је забрана уласка. 

У тексту под насловом "Наводни мафијаш пацијент жели да уђе", објављеном јутрос, "Билд" указује да је боравак Игора К. у Хановеру фебруару 2020.године изазвао велико комешање

-Након покушаја убиства у Црној Гори, наводни мафијаш Игор К. (36) збринут је на Универзитетској клиници, коју су чували веома наоружани полицајци. Пошто је град означио проблематичног пацијента као опасног, К. је протјеран и изречена му је забрана уласка. С друге стране, он тврди да није гангстер и тужи пред судом одлуку о забрани. Управни суд ће 7. децембра коначно расвијетлити случај-наводи се у чланку "Билда". 

Прошле године објављено је да је Крстовић лијечен под полицијском заштитом у Хановеру а потом протјеран. Крстовић је, међутим, покренуо судски поступак против те одлуке. 

Такође, "Билд" је писао и о могућој повезаности Крстовића са криминалним клановима у Црној Гори и њиховом обрачуну, истичући да је у службеном досијеу који је достављен суду њемачка полиција тај дио затамнила и није се могло утврдити каква су полицијска сазнања у том случају.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 08:03