Полиција-илустрација (Фото: Жана Бојанић)
15/06/2021 u 09:08 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Претреси у Луци Бар: Специјални тимови раде на откривању шверца цигарета

Припадници полиције и царина врше контролу пословања правних лица која своју дјелатност обављају у слободној зони Луке Бар а чија је дјелатност везана за дуванске производе

Инспектори, уз подршку припадника Посебне јединице полиције спроводе акцију на више локација. Како незванично сазнајемо акција се спроводи у Бару, тачније у Луци Бар, гдје су специјалци обезбједили лице мјеста због претреса који су у току.

У овој акцији укључена су специјални тимови који пружају подршку током  ангажовања службеника полиције у циљу прикупљања евентуалних доказа поводом евентуалних извршења кривичних дјела.

Према незваничним информацијама, ради се о акцији везаној за провјеру навода о шверцу робе, посебно о провјери шверца цигарета.

За сада није познато да ли је неко током овихе активности процесуиран.

-Службеници Управе полиције – Сектора за борбу против криминала заједно са службеницима Управе прихода и царина, у склопу активности усмјерених на сузбијање кријумчарења цигарета на територији Црне Горе, врше контролу пословања више правних лица. Наиме, припадници полиције и царина врше контролу пословања правних лица која своју дјелатност  обављају у слободној зони Луке Бар а чија је дјелатност везана за дуванске производе. Активности надлежних органа су у току и јавност ће о детаљима бити благовремено обавјештена-наводе из Управе полицје.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 18:16