/ - FOTO: UPRAVA POLICIJE, ODUZETA DROGA
04/04/2024 u 16:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) Pretresi u Baru: Pronađena puška i 22 kilograma marihuane, uhapšena jedna osoba

Barska policija uhapsila je Ž.V. iz Podgorice jer je tokom pretresa objekata koje on koristi pronašla automatsku pušku.

- Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Bar su juče, u nastavku aktivnosti koje sprovode, izvršili pretres objekata u selu Krnjice u Baru koje koristi Ž.V. iz Podgorice. Tom prilikom policija je pronašla automatsku pušku i tri ručno pravljene cigarete sa sadžajem biljne materije za koju se sumnja da je marihuaua, tzv. džoint - dodaju iz Uprave policije.

Spriječen šverc droge: Osumnjičeni džakove marihuane nosili na leđima, pobjegli od policije

image
- FOTO: UPRAVA POLICIJE, ODUZETO ORUžJE

Sa događajem je upoznat nadležni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru po čijem je nalogu Ž.V. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

image
- FOTO: UPRAVA POLICIJE, ODUZETA DROGA

- Osim toga, policijski službenici su u istom selu izvršili pretres jednog objekta gdje su pronašli 20 većih pvc pakovanja sa sadržajem zelene biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine oko 22 kilograma, te pripadnici barske policije sprovode intenzivne aktivnosti na identifikaciji lica kome ova materija pripada u cilju rasvjetljavanja događaja u pravcu krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga - zaključuju iz UP.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 15:39