/ - FOTO: ARHIVA
24/03/2022 u 15:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пријава против једне особе због вријеђања дјеце у ТЦ „Delta City“

Низом активности подгоричка полиције је идентификовала Н.О. (57) и Б.О. (64) из Берана, те су од њих прикупљена обавјештења

Подгоричка полиција поднијела је прекршајну пријаву против особе која је осумњичена да је вријеђала дјецу у ТЦ „Delta City“.

-Службеници Управе полиције су против једне особе поднијели прекршајну пријаву због почињеног прекршаја из члана 19 Закона о јавном реду и миру.  Поступајући по пријави, која је поднијета подгоричкој полицији 19. марта, а у којој је наведено да  су двије особе у тржном центру „Делта Цитy“ вријеђале дјецу, предузето је низ мјера и радњи у циљу идентификације лица.  О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Подгорици који се изјаснио да у наведеном догађају нема елемената кривичног дјела.

Низом активности подгоричка полиције је идентификовала Н.О. (57) и Б.О. (64) из Берана, те су од њих прикупљена обавјештења у Центру безбједности Беране на околности наведене пријаве. 

-Против Н.О. је поднијет Захтјев за покретање прекршајног поступка због почињеног прекршаја из члана 19 Закона о јавном реду и миру (вријеђање другог по основу националне, расне или вјерске припадности, етничког поријекла или другог личног својства)- додају они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:21