/ foto: DAN
24/10/2022 u 15:35 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Preminuo pritvorenik: Pronađen u besvjesnom stanju

U vrjeme predviđeno za boravak na otvorenom prostoru šetnju, četiri protvorenika su izašla iz sobe kako bi iskoristila tu mogućnost, dok su tri pritvorenika ostala u sobi, od kojih je jedan bio M.M.

Pritvorenik M.M (65), iz Srbije, preminuo je danas, oko 13,30 časova u KCCG, rečeno je za portal Dan iz Uprave za izrvšenje krivičnih sankcija (UIKS-Spuž). 

- Naime, imenovani je bio smješten u Istražnom zatvoru Podgorica u sobi u kojoj se nalazilo sedam pritvorenika. U vrjeme predviđeno za boravak na otvorenom prostoru šetnju, četiri protvorenika su izašla iz sobe kako bi iskoristila tu mogućnost, dok su tri pritvorenika ostala u sobi, od kojih je jedan bio M.M..

Nadalje, po kazivanju pritvorenika, M.M. je ušao u toalet, te kako se dugo zadržao, a na pozive pritvorenika nije odgovarao, to su isti pozvali službenike obezbjeđenja koji su odmah ušli u sobu, otvorlili vrata od toaleta i zatekli pritvorenika M.M. u besvjesnom stanju.

Nakon toga, odmah je uslijedila brza intervencija medicinskog osoblja Sektora za zdravstvenu zaštitu UIKS-a, a potom i transportovanje pritvorenog M.M. u KC CG- saopšteno je iz UIKS-a za portal Dan.

O navedenom događaju obaviještena je Uprava policije i ostale nadležne insitucije u cilju preduzimanja radnji iz njihove nadležnosti, te utvrđivanja tačnog uzroka smrti ovog lica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 23:40