/ foto: srđa boljević
09/08/2023 u 09:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Procesuiran Perunović: Osumnjičen da je sa službene kartice EPCG-a skinuo 19.000 eura

On se, kako se sumnja, 27. i 28. maja, neovlašćeno poslužio novcem u ukupnom iznosu od 19.000 eura, a koji novac je u istom iznosu nadoknadio 29. maja

Nikšićka policija je, nakon sprovedenih izviđajnih mjera i radnji, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu podnijela krivičnu prijavu protiv M.P. (Marko Perunović 49)  zbog sumnje da je izvršio krivično djelo posluga.

Perunović podnio ostavku јer јe sa biznis kartice uplatio 19.000 za klađenje

Sumnja se da je M.P.  krivično djelo izvršio u svojstvu predsjednika Odbora direktora Elektroprivrede Crne Gore – Željezara Nikšić, na način što je iskoristio odnosno se poslužio biznis VISA karticom koja mu je povjerena na radu.

ODT formiralo predmet protiv Perunovića zbog zloupotrebe službene kartice

- On se, kako se sumnja, 27. i 28. maja, neovlašćeno poslužio novcem u ukupnom iznosu od 19.000 eura, a koji novac je u istom iznosu nadoknadio 29. maja. Sumnja da je M.P. gore navedenu službenu biznis karticu koja je u vlasništvu privrednog društva EPCG – Željezara Nikšić, prvo iskoristio prilikom transakcije na bankomatu jedne poslovne banke u Nikšiću, na način što je podigao novac u iznosu od 200 eura, a potom nastavio izvršenje krivičnog djela u jednom od objekata za priređivanje igara na sreću, kojom prilikom se kroz sedamnaest izvršenih transakcija  poslužio novcem u ukupnom iznosu od 18.800 eura- rečeno je iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 06:01