/ - FOTO: KURIR/PRIVATNA ARHIVA
29/09/2022 u 23:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Promijenio lični opis: Turski mediji objavili fotografiju Vujotića

Na fotografijama se vidi da je on potpuno promijenio lični opis

Visokopozicionirani pripadnik kavačkog klana Milan Vujotić (40), koji je uhapšen u Istanbulu zbog sumnje da je povezan sa kriminalnom grupom koja je 8. septembra u tom turskom gradu ubila vođu škaljaraca Jovana Vukotića, imao je kodno ime "amigo", odnosno prijatelj. Turski mediji prenose da je on bio takozvani "spavač" u Turskoj.

- Milav Vujotić, za kojim je raspisasna crvena Interpolova potjernica uhapšen je u sklopu istrage ubistva Jovana Vukotića u naselju Šišli u Istanbulu. Vujotić je živio u luksuznoj vili u naselju Maltepe, koja je bila iznajmljena na drugo ime. On je neko vrijeme praćen, i 23. septembra je uhapšen - navode mediji, prenosi Kurir.

Turski mediji objavili su i fotografiju Milana Vujotića, na kojoj se vidi da je on potpuno promijenio lični opis, pustio bradu i kosu.

image
- FOTO: POLICE TURKEY

Podsjetimo, u Turskoj su prije Vujotića zbog likvidacije Jovana Vukotića uhapšeni i rođak Radoja Zvicera, Radoje Živković Žuti, Zdravko Perunović kao i još desetoro osumnjičenih, uglavnom turskih državljana. Među uhapšenima je i jedna žena crnogorskog porijekla.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. april 2024 00:53