Sudar se juče dogodio na Starom Aerodromu, ali nije prijavljen policiji / - SCREENSHOT
18/01/2024 u 08:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pronađen vozač koji je izazvao saobraćajnu nezgodu na Starom aerodromu, čeka se odluka tužioca

U podgoričkom naselju Stari aerodrom juče oko 13 časova dogodila se saobraćajna nezgoda, koja nije prijavljena Odjeljenju bezbjednosti Podgorica

Podgorička policija je utvrdila da je N.Ć. (21) iz Podgorice izazvao juče nesreću u Podgorici. On je dao izjavu u prostorijama Centra bezbjednosti Podgorica, a nadležni tužilac će se naknadno izjasniti o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji djela, saopštili su iz Uprave policije portalu Dan.

U podgoričkom naselju Stari aerodrom juče oko 13 čaova dogodila se saobraćajna nezgoda, koja nije prijavljena Odjeljenju bezbjednosti Podgorica, niti se u neku od medicinskih ustanova javila osoba na ukazivanje ljekarske pomoći usljed povreda zadobijenih u nezgodi.

- Nakon što je objavljen video snimak na društvenim mrežama i u pojedinim medijima, operativnim aktivnostima službenika saobraćajne policije, kao i uvidom u evidencije registracije vozila, došlo se do saznanja ko je vlasnik vozila, a nakon toga do podataka, da je u vrijeme saobraćajne nezgode, vozilom upravljao N.Ć. (21) iz Podgorice - kazali su iz Uprave policije.

On je pronađen i priveden u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Podgorica gdje su od njega prikupljena obavještenja u svojstvu građanina.

- O događaju je obaviješten državni tužilac koji će se naknadno izjasniti o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji djela. Službenici policije će nastaviti sa aktivnostima u cilju potpunog rasvjetljavanja ovog događaja - zaključuju u policiji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 06:40