/ - TWITTER
10/06/2023 u 11:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pet krivičnih i 32 prekršajne prijave zbog droge u Baru

Policijski službenici će i u narednom periodu nastaviti sa planskim aktivnostima na suzbijanju ulične prodaje narkotika u cilju očuvanja stabilnog i sigurnog ambijenta za život građana, navode iz policije

 

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Bar su u maju, preduzimajući planske aktivnosi u cilju suzbijanja ulične prodaje opojnih droga, kod 37 lica pronašli narkotike.

- S tim u vezi protiv pet lica su podnijete krivične prijave zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga - saopšteno je iz Uprave policije.

Kako dodaju, takođe su tokom tog mjeseca protiv 32 lica podnijete prekršajne prijave zbog prekršaja iz člana 52 Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

- Policijski službenici će i u narednom periodu nastaviti sa planskim aktivnostima na suzbijanju ulične prodaje narkotika u cilju očuvanja stabilnog i sigurnog ambijenta za život građana - zaključuje se u saopštenju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. septembar 2023 19:23