Marko Kovačević / - ŽELJKO ŠAPURIć
05/07/2023 u 10:34 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Krivična prijava protiv Kovačevića zbog povrede ugleda Crne Gore

Policija je pregledala snimak koji je nastao 3. jula tokom intoniranja državne himne

Nakon ocjene spisa predmeta postupajući tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću se izjasnio da se u radnjama predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića stiču elementi krivičnog djela povreda ugleda Crne Gore, te će protiv njega biti podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio navedeno krivično djelo, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako su naveli, policijski službenici Regionalnog Centra Bezbjednosti „Zapad“ – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su, u odnosu na video zapis koji je nastao 3. jula prilikom boravka predsjednika Opštine Nikšić, Marka Kovačevića svečanosti obilježavanja 13 godina rada JU „Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom Nikšić“ prilikom intoniranja državne himne, upoznali nadležnog tužioca i preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti.

(VIDEO) Kovačević dao izjavu u CB Nikšić: Crna Gora je na ispitu, a nju ne čine samo simboli

Kovačević je juče, nakon što je dao izjavu u policiji, kazao da tužilaštv reaguje kad se nekome ne sviđa na koji način je neko ustao, u kom položaju drži ruke, a da imamo višednevna ćutanja kada su u pitanju pominjanja na primjer da Milo Đukanović prima po 300. 000 eura nedjeljno od švercera cigareta..

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 11:39