/ фото илустрација - Портал Дан
23/06/2021 u 15:26 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пуцао у близини дјеце и ранио пса: Осумњиченом забрањено напуштање стана

П.С. је, како је саопштено, након краће расправе са ДЖ. Х., Х. Љ., и Е.Л. који је држао пса за поводац испалио хитац из пиштоља у њиховој близини док се налазио у дворишту

Управа Полиције ЦБ Бијело Поље поднијела је кривичну пријаву из које произлази да постоје основи сумње да је П.С. учинио кривично дјело изазивање опште опасности у стицају са кривичним дјелом недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Он је, како је саопштено, дјело починио на начин што је 22. јуна .2021. године, око 00.30 часова, након краће расправе са малољетним лицима, оштећеним ДЖ. Х., Х. Љ., и Е.Л. који је држао пса за поводац, који су се у том тренутку налазили на локалном путу Бијело Поље – Расово, ул. Ресничка, испалио хитац из пиштоља у њиховој близини док се  налазио у дворишту на удаљености од око 10 метара, усљед чега је пас који се налазио поред Е.Л. задобио повреде лијеве ноге.

- Државни тужилац Основног државног тужилаштва у Бијелом Пољу је након саслушања осумњиченог, Основном суду у Бијелом Пољу поднио предлог за изрицање мјере надзора - забрана напуштања стана и привремено одузимање путне исправе. Одлучивајући по предлогу судија за истрагу Основног суда у Бијелом Пољу усвојио је исти и донио рјешење којим су осумњиченом изречене мјере надзора- саопштено је из одт Бијело Поље.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 05:09