Мјесто убиства  / -фото: Портал Дан
18/06/2022 u 00:03 h
Blaženka GolubovićBlaženka Golubović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Убијен Милић Миња Шаковић испред кафића "Корковадо" у Будви

Није познато ко је осумњичени јер полиција врши увиђај. Изузимају се трагови са лица мјеста

Испред кафе "Корковадо" у Будви вечерас је дошло до пуцњаве, сазнаје портал Дан. Страдао је Милић Миња Шаковић, потврђено је порталу Дан. На њега је пуцано нешто прије поноћи. 

image

Са једног од привођења Шаковића

-DAN

Како нам је речено, до пуцњаве је дошло испред кафића у Старом граду.

Будванска полиција врши увиђај и друге потребне радње. Није познато ко је осумњичени јер полиција врши увиђај. Изузимају се трагови са лица мјеста.

Полиција у сарадњи са надлежним тужилаштвом ради на расвјетљавању убиства у Будви.

- Вечерас је дошло до употребе ватреног оружја испред зидина Старог града, којом приликом је једно лице смртно страдало. Ријеч је о М.Ш. - саопштено је из Управе полиције.

Како је саопштено, полиција у сарадњи са надлижним тужилаштвом предузима активности на расвјетљавању догађаја, о чијем исходу ће јавност бити благовремено обавијештена.

Како незванично сазнаје портал Дан, у Шаковића је пуцао мушкарац из близине. Мушкарац је био у непосредној близини Шаковића.

Шаковић је био означен од стране полиције као особа блиска "шкаљарском клану" и вођама тога клана. Више пута је хапшен, повезиван и са дјеловањем "шкаљараца". Сумња се да иза убиства стоји кавачки клан, што ће истрага испитати.

Подсјетимо, на Мињу Шаковића jе пуцано 2017. године у Подгорици испред "Ауто Зете", када је био тешко повријеђен. Тада је страдао син власника "Ауто Зете" Иван Недовић. Претпоставља се да је Недовић био колатерална жртва.

Шаковић је имао полицијски досије за више кривичних дјела у Подгорици, више пута је привођен због оружја а сумња се и да је учествовао у ликвидацији вође навијача Партизана Александра Станковића, Салета Мутавог.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 14:23