Pucnjava na Meterizima, policija vrši uviđaj / foto: Željka Bojanić, Dan
03/04/2024 u 19:27 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pucnjava na Meterizima, ubijen Radovan Marković

Dvadesetdevetogodišnji Radovan Marković preminuo je od posljedica ranjavanja u pucnjavi koja se danas oko 18.40 sati dogodila na magistralnom putu Podgorica – Cetinje u mjestu Meterizi, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

- U toku su prikupljanja obavještenja od više lica, te se preduzimaju i druge operativno – taktičke mjere i radnje. Svi kapaciteti obavještajno bezbjednosnog sektora stavljeni su na raspolaganje u cilju rasvjetljavanja ovoga događaja. Prema do sada raspoloživim informacijama vozilo koje je uništeno usljed dejstva vatre je pripadalo licu koje je lišeno života - naveli su iz policije u saopštenju.

Dodaju da je to sve što mogu saopštiti u cilju zaštite istrage i potpunog rasvjetljavanja događaja.

Video: Željka Bojanić

Put Cetinje - Podgorica: Pronađeno zapaljeno vozilo, tužilaštvo pokrenulo istragu

Ranije je iz policije saopšteno da je u pucnjavi koja se dogodila u mjestu Meterizi na magistralnom putu Podgorica – Cetinje povrijeđena jedna osoba, koja je kasnije podlegla povredama.

- U mjestu Meterizi, na magistralnom putu Podgorica – Cetinje, danas oko 18.40 je došlo do upotrebe vatrenog oružja kojom prilikom je jedna osoba povrijeđena - kazali su ranije iz policije.

Policija je na licu mjesta, i preduzimaju se intenzivne aktivnosti u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti i rasvjetljavanja događaja.

image

Pucnjava na Meterizima, policija vrši uviđaj

foto: Željka Bojanić, Dan
image
foto: Željka Bojanić, Dan

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 21:59