/ - Фото: Илустрација
29/05/2022 u 15:42 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ПУЦЊАВА У ХЕРЦЕГ НОВОМ: Због наношења тешких повреда кривична пријава против Јеловца

Након што је извршио наведено кривично дјело, осумњичени се дао у бјекство

Херцегновска полиција поднијела је кривичну пријаву против једне особе због пуцњаве која се у том граду синоћ догодила. Како портал Дан незванично сазнаје, осумњичени је Момир Јеловац.

-Полиција је у Херцег Новом предузела активности из своје надлежности и након консултација са тужиоцем из Вишег државног тужилаштва у Подгорици, поднијела кривичну пријаву Основном државном тужилаштву у Херцег Новом, против М.Ј. (32) из Херцег Новог- наводе из Управе полицје.

ПУЦЊАВА У ХЕРЦЕГ НОВОМ: Повријеђена једна особа, у току потрага за осумњиченим

Додају:"М.Ј. се на терет ставља кривично дјело тешка тјелесна повреда у стицају са кривичним дјелом недозвољено држање оружја и експлозивних материја".

-Осумњичени М.Ј. је јуче око 17.50 часова, док се налазио у једном угоститељском објекту у насељу Баошићи у Херцег Новом, како се сумња, употријебио ватрено оружје на штету Т.Л. (49) из Републике Србије који је том приликом задобио повреде у виду прострелне ране лијеве поткољенице и устрелне ране десне поткољенице-наводе из УП.

Након што је извршио наведено кривично дјело, осумњичени се дао у бјекство.

Одмах након по сазнању за наведени догађај полиција је упоставила блокаду града и контролисала већи број лица, те предузима све активности из своје надлежности у циљу лоцирања осумњиченог лица који се интензивно потражује.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 12:14