policija ilustracija foto: ž.b. / - POLICIJA ILUSTRACIJA FOTO: ž.B.
06/08/2023 u 14:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Racija u Bijelom Polju: Policija u lokalu pretresla 70 osoba i pronašla opijate

Kako su saopštili, zbog posjedovanja tableta sa liste opijata, policija je protiv jedne osobe podnijela prekršajnu prijavu zbog izvršenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotebe droga

Policija je sinoć prilikom racije u jednom bjelopoljskom lokalu pretresla 70 osoba, a tom prilikom je oduzela  70 komada tablate sa liste opijata, nož i gumenu palicu.

Kako su saopštili, zbog posjedovanja tableta sa liste opijata, policija je protiv jedne osobe podnijela prekršajnu prijavu zbog izvršenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotebe droga.

Takođe, kako dodaju, bjelopoljska policija je sprovela i lokalnu akciju „Alkohol“ i sankcionisala deset vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola, od kojih su dva vozača uhapsili zbog vožnje pod dejstvom alkohola u koncentraciji većoj od 1 g/kg.

- Policijski službenici Stanice policije Petnjica su juče lišili slobode vozača koji je odbio da se podvrgne alkotestiranju.  Sudija za prekršaje je ovom licu izrekao novčanu kaznu u visini od 700 eura - dodaju iz policije.

Osim toga, kako navode, saobraćajna policija u Budvi je sinoć uhapsila S.K. (24) iz Ukrajine zbog upravljanja vozilom pod djestvom alkohola.

- Ona je upravljala vozilom Jadranskim putem pod djestvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,10 g/kg. Sudija za prekršaje je za ovo lice izrekao novčanu kaznu u visini od 2025 eura - navode iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 22:22