Од комуналија приходовано преко 1,1 милион еура; Котор / - GOOGLE
13/09/2021 u 12:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рација у Котору: Процесуиране четири особе, пронађена дрога и оружје

Полицајци пронашли по паковање кокаина и марихуане и једну таблету екстазија

Полиција је у Котору због дроге и оружја суду за прекршаје процесуирала Б.П. (30), Ј. Ч. (38), М. W.С. (48) и Н. В. (25).

Како су саопштили из полиције, 12. септембра је у једном угостељском објекту спроведена рација.

- У објекту су пронађене двије пушке, сигнални пиштољ и муниција. Због наведеног оружја слободе је ухапшен власник објекта Б.П. (30) из Котора, а њему се на терет ставља кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја. У истом објекту током рације код двије особе су пронађени наркотици. Полицијски службеници су контролом Ј.Ч. (38) из Котора пронашли по паковање кокаина и марихуане и једну таблету екстазија, док је контролом М.W.С. (48) полиција пронашла три паковања марихуане - додају из полиције.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да му се предмет у вези Ј.Ч. достави на оцјену и мишљење а да у радњама М.W.С. нема елемената кривичног дјела.

Полиција је против М.W.С. поднијела прекршајну пријаву због почињеног прекршаја из Закона о спречавању злоупотреба дрога.

- Такође, 10. септембра полиција у Котору је, у активностима спроведеним на сузбијању уличне продаје накротика, контролисала Н.В. (25) из Подгорице код којег је пронађено девет пвц паковања са садржајем кокаина. По налогу вишег државног тужиоца против ове особе поднијета је кривична пријава због сумње да је извршила кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога - наводе они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 05:42