Rade Milosevic privodjenje / RADE MILOSEVIC PRIVODJENJE - LAZAR RUZIC
23/12/2022 u 15:44 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Određen pritvor Miloševiću zbog opasnosti od bjekstva i uticaja na svjedoke

Podsjećamo, on je sinoć, kod spceijalnog državnog tužioca, negirao izvršenje djela za koje ga SDT tereti

Bivši direktor Uprave prihoda i carina Rade Milošević saslušan je kod sudije za istragu, a  određen mu je pritvor zbog opasnosti od bjekstva i mogućeg uticaja na svjedoke. SDT Miloševića tereti da je u aprilu formirao kriminalnu grupu. 

- Sudija za istragu Višeg suda u Podgorici, Goran Šcepanović, odredio je pritvor okrivljenom R.M zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije iz člana 401a stav 1 u vezi stava 6 Krivičnog zakonika Crne Gore. Pritvor je okrivljenom određen zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bjekstva i opasnost od uticaja na svjedoke, rekla je za portal Dan iz samostalna savjetnica u Višem sudu Aida Muzurović.

Miloševiću određeno zadržavanje: Odgovarao na pitanja i iznio odbranu

On je sinoć, kod spceijalnog državnog tužioca, negirao izvršenje djela za koje ga SDT tereti. U okviru izviđajnih radnji izvršeni su pretresi objekata koje koristi Milošević.

Milošević: Spreman sam da platim i najtežu cijenu ako se utvrdi da sam kriv po bilo kojem osnovu

Podsjetimo, iz SDT-a  je ranije saopšteno da je Specijalno policijsko odjeljenje lišilo slobode bivšeg direktora Uprave prihoda i carina zbog osnova sumnje da je učinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije.

Milošević: Sve će biti farsa ako ne dođemo do nalogodavca za krađu cigareta

Milošević je inače početkom oktobra bio priveden u akciji Specijalnog policijskog odjeljenja po nalogu ANB-a i SDT-a, zbog sumnje da je bio u organizovanom lancu koji je krao i švercovao dio cigareta, koje je država ljetos zaplijenila u Slobodnoj carinskoj zoni Luke Bar.

Konjević URI: A šta ćete ako Rade propjeva?

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 13:17