/ - FOTO KCCG
19/09/2023 u 16:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Radulović: Sedam teško povrijeđenih u KCCG, jedna osoba u životnoj opasnosti

Direktorica KCCG, Ljiljana Radulović, kazala je da je sedam pacijenata upućeno iz Opšte bolnice Cetinje i da očekuju da će još dva pacijenta iz iste biti upućena u KCCG

Iz nesreće koja se nažalost danas dogodila na magistralnom putu Cetinje - Budva u Urgentni centar Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) upućeno je sedam pacijenata.

Pacijenti su, nakon medicinske trijaže koja ja obavljena u Opštoj bolnici Cetinje, transportovani u Urgentni centar KCCG.

Direktorica KCCG,  Ljiljana Radulović, kazala je da je sedam pacijenata upućeno iz Opšte bolnice Cetinje i da očekuju da će još dva pacijenta iz iste biti upućena u KCCG.

- Jedan pacijent je u životnoj opasnosti, dok su ostali pacijenti sa težim povredama, dominantno povrede ortopedske prirode, imamo i povrede grudnog koša, kičme, tako da ipak moramo reći da se radi o teškim povredama, ali sem jednog pacijenta ne možemo reći da u ovom trenutku imamo neposredno životno ugrožene pacijente. Kakvim će tokom ići njihovo liječenje to ćemo da vidimo u narednim danima, ali se nadamo da ova ružna cifra od dvoje preminulih neće biti veća. Pacijenti imaju teške povrede, ali se nadamo da će iz naše ustanove izaći sa dobrim zdravstvenim stanjem- zaključila je dr Radulović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. decembar 2023 06:22