/ - Фото: Портал Дан, илустрација
18/11/2021 u 10:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рањавање Крстовића: Тужилаштво доставило суду снимке са надзорних камера

Игор Крстовић је тешко повријеђен прошле године када је на њега пуцано из засједе у подгоричком насељу Зета

Специјално државно тужилаштво доставило је јуче подгоричком Вишем суду снимке надзорних видео камера поводом предмета везаног за тешко рањавање Игора Крстовића. Суд није успио да за данашње рочиште издвоји снимке у које је планирано да се изврши увид. Због тога,  извођење тих видео-записа спровешће се као доказ на наредном рочишту.

Суђење Станишићу и Булатовићу: Оштећени Игор Крстовић није се појавио да свједочи

Подсјећамо, на претходном рочишту оштећени Игор Крстовић није се  пред судом појавио да у својству свједока оштећеног да исказ поводом предметног догађаја. 

Игор Крстовић је тешко повријеђен прошле године када је на њега пуцано из засједе у подгоричком насељу Зета. За повезаност са овим нападом терете се Видоје Станишић и Драгиша Булатовић.

Подсјећамо, у оптужници се наводи да су Булатовић и Станишић постали припадници криминалне организације коју је формирала НН особа.

Према наводима СДТ-а, они су 28. јануара, возилом “голф” отишли на Какарицку гору у Подгорици, узели двије НН особе а затим отишли у мјесто Балијаче, Зета,  гдје су пратили Крстовића. Они су, како се даље у документу наводи, када је Крстовић  наишао својим аутом, кренули  у његовом правцу, и тада је једна НН особа, са задњег сједишта аута, из аутоматске пушке испалила према Крстовићу најмање 28 хитаца, који су га погодили наносећи му тешке повреде.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 01:30