/ - FOTO: UPRAVA POLICIJE
10/03/2023 u 13:06 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rasvijetljeno šest teških krađa, među osumnjičenima i maloljetnici

Protiv dvije maloljetne osobe stare 16 i 17 godina podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da su izvršili pet krivičnih djela teška krađa

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Bar su rasvijetlili šest krivičnih djela teška krađa izvršenih na području ovog grada. Zbog toga su uhapisli  jednu osobu, a protiv dvije maloljetne osobe podnijeli krivičnu prijavu.

-Slobode je lišen A.B. (19) iz Bara zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa. On je, kako se sumnja, 8. marta u ranim jutranjim časovima u naselju Bjeliši iz parkiranog automobila otuđio alat, a potom ušao u jedan objekat u namjeri da otuđi i druge predmete gdje je spriječen od strane oštećenog. On je na licu mjesta lišen slobode od strane službenika policije- navode iz Uprave policije.

Protiv dvije maloljetne osobe stare 16 i 17 godina podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da su izvršili pet krivičnih djela teška krađa.

-Oni su, sumnja se, u pet navrata u vremenskom periodu od 2. februra do 26. februara iz samouslužnog aparata jednog marketa otuđili 2.500 eura u metalnim kovanicama- dodaju iz UP.

     

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 19:41